Профорієнтаційна підтримка школярів

   Кафедра публічного та приватного права Факультету права та міжнародних відносин продовжує займатись профорієнтаційною діяльністю шляхом проведення зустрічей з керівництвом, вчителями, школярами загальноосвітніх шкіл.

   20 квітня 2017 р. відбулась зустріч з учнями 10-го класу та їх класним керівником Косоговою М. М., вчителем української мови та літератури Водяною Н. А. Печерської гімназії № 75 м. Києва. З метою надання допомоги школярам у процесі вибору ними профілю навчання і сфери майбутньої професійної діяльності доцентом кафедри публічного та приватного права Пожидаєвою М. А. разом зі студентами (Козуб Л., Павлюк І., Бакмаєва І.) як представниками наукового гуртка «Правовий простір», а також заступником декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи Барановою Н. В. була проведена ознайомча екскурсія з Київським університетом імені Бориса Грінченка. Під час проведення цього заходу акцентувалась увага на багатопрофільності даного навчального закладу, яка поєднується із сучасними інноваційними підходами у підготовці фахівців та ґрунтується на європейських стандартах.

   Були роз’яснені питання щодо вступу абітурієнтів до Університету, умов та переваг навчання, роздані рекламні матеріали (буклети). Зокрема, завідувач кафедри публічного та приватного права Нашинець-Наумова А. Ю. провела інформаційну бесіду-презентацію оновленої практико-орієнтованої програми підготовки бакалаврів права.

   По завершенні, школяри подякували за змістовний та корисний для них захід, зазначили і про можливості набуття ними юридичних знань у Київському університеті імені Бориса Грінченка.