Участь в «Моделі ООН» у Національному Університеті «Острозька академія»

 

7-8 травня студентки Факультету Павріанідіс Аліса та Греб Наталія стали учасницями «Моделі ООН», яка відбулася в Національному Університеті «Острозька академія».

         Проведення такого заходу зініціювали студенти факультету міжнародних відносин НаУОА у форматі Ради Безпеки ООН з метою створення універсальної платформи для обговорення найактуальніших питань міжнародного життя, популяризації цінностей та принципів Організації Об’єднаних Націй, а також залучення молоді до сфери міжнародних відносин, дипломатії та політики.

         Упродовж заходу учасники - студенти Вишів України та гості з інших країн виступали від імені різних світових держав і намагалися розробити шляхи врегулювання міжнародних суперечностей, застосовуючи аналітичні та комунікативні навички, щоб узгодити політичні позиції усіх зацікавлених сторін.

         Темою засідання обрали важливе питання у сфері сучасних міжнародних відносин – «Подолання екологічних загроз: кліматична угода».

         «Модель ООН в Острозькій академії» – це чудовий досвід та нові можливості для самореалізації молоді. Усі учасники висловили сподівання, що проведення цього заходу стане щорічною традицією, яка об’єднуватиме все більше студентів, що цікавляться особливостями сучасних міжнародних відносин, зокрема діяльністю ООН.