Участь у 7-му Київському Безпековому Форумі для молоді

 

21 – 22 лютого Голова Наукового товариства Факультету Шахова Оксана, у співпраці з однією з найкращих випускниць Факультету Гондюл Олександрою, взяла участь у роботі 7-го Київського Безпекового Форуму для молоді.

         Близько 100 молодих лідерів з усіх регіонів України, а також з Грузії, Німеччини та Польщі обговорили проблеми і виклики, які стоять перед міжнародними організаціями (ЄС, НАТО, ОБСЄ, ООН, РЄ). Тема цьогорічного Форуму: «Міжнародні організації на роздоріжжі між класицизмом і модернізмом. Альтернативне бачення».

         У межах програми перед учасниками виступили: міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, заступник директора Центру інформації і документації НАТО в Україні Вікторія ЦІЄМІНІТЕ, представник Управління Верховного комісара ООН у справах біженців Пабло МАТЕУ та інші.

         Протягом двох днів, 21-22 лютого, учасники працювали в окремих групах над визначенням альтернативного погляду щодо діяльності класичних міжнародних організацій. Наприкінці другого дня Форуму групи презентували свої проекти та були відзначені сертифікатами участі у 7-му Київському Безпековому Форумі для молоді.