Студенти Факультету на міжнародній конференції «Майбутнє Європи: європейська ідентичність і політичний ландшафт Європейського Союзу» (Відень,Австрія)

15-17 лютого 2019 р. у м. Відень (Австрія) відбулася міжнародна конференція «Майбутнє Європи: європейська ідентичність і політичний ландшафт Європейського Союзу».
Під час конференції, співорганізаторами якої виступили Пан’європейський рух Австрії та Пан’європейський рух Словенії, обговорювались такі теми як перспективи більшої інтеграції Європи, причини євроскептицизму і як це може позначитися на травневих виборах до Європейського парламенту, бачення майбутнього Європи та Європейського Союзу. Серед гостей конференції були присутніми Надзвичайний та Повноважний посол України у Республіці Австрія Олександр Щерба та Почесний консул Республіки Австрія у м. Чернівці Сергій Осачук.
Українська делегація була представлена головою делегації, завідувачем кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, Президентом Пан’європейського руху України Ігорем Жалобою, який взяв участь у панельній дискусії, присвяченій майбутньому Європи. У складі делегація від Київського університету імені Бориса Грінченка були Сергій Гаргун - студент 3-го курсу Факультету права та міжнародних відносин, Перший віце-президент Студентського парламенту Університету, Дар’я Гаман, Валерія Ігнатенко, Анна Ширшова, Анастасія Курохтіна, Марія Лагутіна та Вікторія Бистра - студентки 2-го курсу Факультету права та міжнародних відносин.
Грінченківці взяли також участь у щорічному благодійному Українському балі, що проходив у палаці Ауерсперг, організованому Товариством української молоді в Австрії.

Протягом вечора гості мали змогу наживо почути виступи оперних співаків з України під супроводом оркестру та зіркових гостей, серед яких були, зокрема, Сусанна Чахоян та Олег Скрипка.