Молодіжна конференція "НАТО: перспективи для України"

 

Вчора 14 вересня група студентів зі спеціальності міжнародна інформація мала змогу відвідати молодіжну конференцію "НАТО: перспективи для України". У першу чергу варто відзначити, що сама конференція проводилася у Відкритому офісі політичної партії Блок Петра Порошенка "Солідарність".
 
Лектором була Ірина Фріз, розумна жінка, справжня патріотка та, як вона не один раз зазначила під час конференції, дуже велика оптимістка. Підіймалися важливі питання, такі як перспективи членства України та допомога НАТО у навчанні наших військових. Ірина Василівна також висловила надію, що вже через 7 років Україна стане повноправним членом НАТО.
 
Серед присутніх були також і військові, які повністю підтримали Ірину Фріз у її прагненні організувати більше семінарів від НАТО для всіх підрозділів нашої армії. Вони підтвердили, що такі навчання значно знижують рівень втрат на українському фронті.
 
Також всі гості мали змогу отримати примірник "NATO: український вибір", у якому пояснюються всі важливі аспекти про сутність, діяльність та військовий потенціал НАТО. Студенти дійшли згоди, що така книга була би корисною та пізнавальною для кожного свідомого громадянина України.