Перша Всеукраїнська науково-практична конференція «НАУКОВІ РОЗВІДКИ З АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ПУБЛІЧНОГО ТА ПРИВАТНОГО ПРАВА»

 

15 листопада 2017 р. в Університеті відбулася конференція, організована Кафедрою публічного та приватного права.
Виступаючи з вітальним словом, декан Факультету права та міжнародних відносин Ігор Андрійович Грицяк наголосив, що в такому заході, першому в історії і кафедри, і факультету, і Університету, беруть участь відомі юристи – науковці, практики, експерти, і звичайно – студенти.
На пленарному засіданні з цікавими доповідями виступили гості конференції Лукаш Тарас, член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Мацко Анатолій, член редколегії та наукового редактора журналу “Економіка. Фінанси. Право”, член Президії ради Української асоціації міжнародного права, радник НЦБ Інтерполу в Україні, Чобітько Микола, доктор педагогічних наук, автор понад 100 друкованих праць.
Доповіді професорів кафедри публічного та приватного права, докторів юридичних наук Дениса Севрюкова, Олега Баклана і зокрема Федюк Лілії активізували роботу конференції, зумовивши гостру дискусію.
Робота в секціях дала змогу молодим науковцям і студентам зосередитися на конкретних проблемах, які необхідно вирішувати правовими методами. Учасники конференції, підвівши підсумки, прийняли відповідну резолюцію, якою зобов’язалися керуватися до наступної конференції.