Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи співпраці України та ЄС».

   13 вересня 2017 року Голова Наукового товариства Факультету права та міжнародних відносин, студентка 5 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, Гондюл Олександра стала учасницею Міжнародної науково-практичної конференції з нагоди двадцятої річниці проведення першого саміту Україна - ЄС «Проблеми та перспективи співпраці України та ЄС». Платформою для проведення конференції став Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки Фонду «Громадська дипломатія».
   Захід відбувався англійською мовою. Спікерами та запрошеними гостями на Конференції були представники ЄС, представники країн Східного партнерства, політичні лідери, представники відповідних посольств та державних установ, аналітики, експерти та науковці.
Особливо цікавим було особисте неформальне спілкування з Послом Бельгії в Україні Люком Якобсом. Загалом, даний захід був чудовою можливістю для аналізу досвіду стосунків ЄС з учасниками Східного партнерства, зокрема Україною, необхідного для формування комплексного
бачення цих відносин.