День закоханих 2020

 

День усіх закоханих на Факультеті права та міжнародних відносин кожного року пролітає, як міфічний Купідон – стрімко, гаряче та яскраво, неначе  ЄДИНЕ І НЕПОВТОРНЕ КОХАННЯ В УСЬОМУ ЙОГО РІЗНОМАНІТТІ. Але саме 2020 – своїм магічним, по - справжньому ПАРНИМ поєднанням цифр,  перетворив  наш ФПМВ на творчий простір почуттів та неповторних емоцій, повернувши кохання тисячами своїх найгарніших облич до кожного, хто так його чекав, та подарував унікальну можливість тієї самої довгоочікуваної зустрічі зі СВОЄЮ людиною: в випробуваннях захоплюючого квесту, урочистій, гумористичній  церемонії укладання шлюбу,  креативній фото-сесії із романтичними світлинами в Інстаграмі, спільному перегляді найромантичнішого фільму про глибокі почуття без меж та шляхетних справах, які допомагають нам згадати про тих, кому зараз важко і хто так потребує на надію.

Віримо, що ексклюзивні подаруночки «від Святого Валентина» зроблять цей день незабутнім, а  «кульки бажань», запущені вдалечінь люблячими людьми - обов’язково здійснять всі найзаповітніші мрії !

Дякуємо  Раді студентського самоврядування, Науковому Товариству та усім небайдужим  нашого Факультету за цей чудовий, наповнений справжнім коханням день !