Участь у Фестивалі волонтерів Global Youth Fest`18

13 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин долучились до організації та проведення Фестивалю волонтерів Global Youth Fest`18, спрямованого на популяризацію культурної, освітньої та волонтерської діяльності серед молоді та активізацію співпраці між лідерами молодіжного середовища.
Фестиваль об’єднав українських студентів, що повернулися з  Африки, Південної Америки, Індії, Японії, Таїланду, які через власні історії познайомили  учасників із культурою тих країн, де жили, та розказали про зміни, які відбулися з ними за цей час. 
Окрім зустрічі з волонтерами, програма Фестивалю передбачала ярмарок культур від посольств різних країн та молодіжних організацій, освітні проекти та відкрила численні можливості для знайомства і спілкування учасників. 
Серед запрошених гостей Фестивалю - представники Міжнародного інституту розвитку інтелекту (IMEI, Республіка Корея), керівники громадських молодіжних організацій, голови студентських парламентів та рад ВНЗ, представники Київської міської державної адміністрації, Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, активна молодь Києва.