Лекція на тему "Italy: Political Way-Back or Way-Forward after 2018 Elections"

Доцент кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Вдовиченко Вікторія Андріївна провела лекцію на тему "Italy: Political Way-Back or Way-Forward after 2018 Elections" 24 жовтня 2018 для студентів бакалаврської програми “Етика- Політика- Економіка”, першої в Східній Європі міждисциплінарної програми про суспільно-політичні та економічні процеси в Центрі Шептицького Українського католицького університету у м. Львів.
Пані Вікторія розповіла студентам про головні тренди у внутрішній політиці Італійської Республіки, що впливають на її позиціювання в Європейському Союзі з моменту приходу до влади «жовто-зеленого» уряду на чолі із популістичними «Рухом 5 зірок» та «Лігою».
Крім того, Вдовиченко В. А. взяла участь у Львівському безпековому форумі, що відбувся 24-25 жовтня 2018 року. Спікерами Львівського безпекового форуму 2018 стали провідні експерти у сфері безпеки та оборони зі США, Канади, Німеччини, Польщі, Грузії, Естонії, Молдови, України та інших країн.
Провідною темою цьогорічного Львівського безпекового форуму була «Економіка війни чи війна економік». Учасники заходу обговорили актуальні загрози європейській та світовій безпеці, стратегічні підходи в політиці щодо окупованих територій, побудову ефективної сучасної армії тощо.