Реформи у сфері юстиції: орієнтири для майбутніх правників

   Напередодні Всеукраїнського тижня права, а також в рамках проведення традиційної щорічної Грінченківської декади 2 грудня 2016 року в приміщенні Міністерства юстиції України (м. Київ, пров. Рильський, 10) відбулася зустріч студентів-правників IV-V курсів Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка з заступником Міністра юстиції України – керівником апарату Г.В. Онищенко.

   Захід пройшов у формі бесіди з метою обговорення сфери юстиції та налагодження її роботи відповідно до європейських стандартів. Зокрема, Г.В. Онищенко розповіла про засади реалізації реформ у сфері юстиції, а також проінформувала студентів-грінченківців з напрямами діяльності Міністерства юстиції України. Здобувачам вищої юридичної освіти вдалося також поспілкуватися з Ліщиною І.Ю., Урядовим уповноваженим у справах Європейського суду з прав людини.

   У кінці заходу завідувач кафедри публічного та приватного права, к.ю.н., доцент Нашинець-Наумова А.Ю. та старший викладач цієї ж кафедри, к.ю.н. Чернега В.М. подякували за запрошення.