Студенти відвідали Касаційний господарський суд

Студенти 3 та 4 курсу спеціальності «Право» Факультету права та міжнародних відносин, під керівництвом к.ю.н. Калашник Олени Миколаївни (кафедра публічного та приватного права), відвідали Касаційний господарський суд. Також, до екскурсії були залучені студенти Юридичної клініки «Астрея». Екскурсія видалася досить насиченою новою інформацією та враженнями.

Так, начальник Відділу систематизації законодавства, бібліотечної та музейної діяльності Верховного Суду, провела чудову лекцію в Музеї історії господарських судів. Під час лекції, від Валентини Франківни студенти дізналися про господарські суди, які існували на території України, видатних суддів, які здійснювали господарське судочинство, про порядок обрання суддів до Касаційного господарського суду та багато іншої важливої інформації. Крім того, молоді дослідники зможуть в подальшому скористатися інформаційними матеріалами, що містяться в музеї, для своїх подальший наукових досліджень у галузі господарського права та господарського процесу при написанні курсових, дипломних чи магістерських робіт.

Також, студенти оглянули приміщення суду, зали судових засідань, а також бібліотеку суду. А в бібліотеці суду для студентів було проведено лекцію з приводу систематизації законодавства.