Конкурс презентацій «Наука заради миру і безпеки»

27 жовтня 2017 року на Факультеті права та міжнародних відносин відбувся конкурс презентацій «Наука заради миру і безпеки». Конкурс було проведено з метою надання можливості студентам факультету висловити своє ставлення до тієї чи іншої науково-правової проблеми, зробити свій внесок у розвиток правової науки через створення презентацій у творчій формі, зміст яких закріплює загальнолюдські цінності: моральність, милосердя, дружелюбність, патріотизм, толерантність, почуття краси і гармонії.

У конкурсі взяло участь 11 студентів спеціальності «Право», з них 5 – студенти 1 курсу та 6 –  студенти 2 курсу.  

Переможці конкурсу: 1 місце – Бідюкова Анна (студентка 2 курсу, група ПРБ-1-16-Од., тема презентації: «Аборт: реалізація репродуктивного права чи порушення права на життя?»), 2 місце – Мотовіліна Яна (студентка 1 курсу, група ПРБ-2-17-4Од, тема презентації: «Методи юридичної психології») та 3 місце – Вітюк Анна (студентка 2 курсу, група ПРБ-1-16-Од., тема презентації: «Конституційно-правове регулювання основних прав і свобод людини та громадянина»). Консультативну допомогу у підготовці студентів до виступів надавали їх наукові керівники – співробітники кафедри публічного та приватного права Факультету права та міжнародних відносини (Войцеховська І. М., Обловацька Н. О.).

Організатором Конкурсу виступила кафедра публічного та приватного права Факультету права та міжнародних відносин. Відповідальним за проведення конкурсу було призначено Войцеховську І. М. (викладач кафедри публічного та приватного права). До конкурсної комісії увійшли:  Нашинець-Наумова А. Ю. (заступник декана з науково-методичної та навчальної роботи), Бойчук Д. В. (завідувач кафедри публічного та приватного права), Чернега Андрій Петрович (доцент кафедри публічного та приватного права). Запрошені гості: Марків Н. В. та Валько А. І., представники Law Company «Prefecto».