Круглий стіл «Права молоді на працю: проблеми та шляхи їх подолання»

   16 березня 2017 року за ініціативи старшого викладача кафедри публічного та приватного права Байталюк О.М. відбувся круглий стіл «Права молоді на працю: проблеми та шляхи їх подолання» за участю студентів Факультету права та міжнародних відносин, Інституту журналістики та Факультету здоров’я, фізичного виховання та спорту, викладачів кафедри публічного та приватного права Нікітенка О.І., Чернеги А.П. та представників Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у м. Києві Гасанової Е. та Красуцького В.

   Під час зустрічі були розглянуті такі питання: офіційне та неофіційне працевлаштування: плюси та мінуси (доповідач – Альбіна Гайдаш, студентка групи ЖУРб -1-15-4.Од, спеціальності «Журналістика»);працевлаштування молоді: проблеми та шляхи їх подолання (доповідач – Стеблюк Анастасія, студентка групи Крб-1-15-4.0д, спеціальності «Країнознавство» ); право молоді на охорону праці згідно законодавства ЄС (доповідач – Красуцький В.В., магістр права та члени Координаційної ради молодих юристів).

   Під час проведення заходу учасникам було запропоновано ряд питань, пов’язаних з працевлаштуванням молоді, проведено опитування.