Фінансова обізнаність та її відповідність ідеалам демократії

 

24 жовтня 2016 року студенти 1, 3, 4 курсів спеціальності «Правознавство» Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь у засіданні наукового гуртка «Правовий простір» під керівництвом доцента кафедри публічного та приватного права, кандидата юридичних наук, доцента Пожидаєвої Марії Анатоліївни.

 

Темою обговорення для учасників засідання стала «Фінансова обізнаність та її відповідність ідеалам демократії» у рамках проведеного 21.11.2016 р. круглого столу «Гідність і свобода українського народу – вияв європейської ідентичності».  

 

Засіданні наукового гуртка «Правовий простір» було присвячено необхідності знань і навичок у сфері фінансів для уникнення фінансових ризиків. Дійсно, фінансово освіченим і компетентним громадянам надається можливість краще підготуватись до кризових ситуацій і більшою мірою захистити себе від фінансових шахрайств. А це може допомогти забезпечити соціальну і фінансову стабільність у суспільстві та будувати європейське майбутнє України.