Словник Бориса Грінченка і сучасність - 2018

З нагоди чергової річниці від дня народження Б.Д.Грінченка в нашому Університеті був проведений, сталий вже традиційним, конкурс на кращу інтерпретацію слів Словника Бориса Грінченка.
Змагання між вихованцями Інститутів, Факультетів та Університетського коледжу відбувався в два етапи.  У першому підготовчому етапі студенти, зареєструвавшись на Вікі - порталі й використовуючи шаблон, опрацьовували слова із Словника Б.Грінченка, додавши до них тлумачення з сучасних українських та іноземних словників, ілюстрації, аудіо, відео ресурси, цікаві факти тощо. (Щиро дякуємо всім студентам – першокурсникам за ефективну та продуктивну роботу з опрацювання слів )
    У другому етапі представники команд - учасниць отримали змогу відчути себе справжніми чарівниками, оживлюючи такі знайомі і, разом з тим, зовсім нові для нас слова.
    Дякуємо команді нашого Факультету у складі:  Штомпеля Ярослава, Ковальської Тетяни, Павріанідіс Аліси, Миценко Маргарити та Корженівської Вікторії за чудовий виступ , яким вони зайвий раз довели, що Борис Грінченко та його творіння є завжди сучасними!