Навчально-методичний семінар

12 жовтня 2016 року на Факультеті права та міжнародних відносин відбувся навчально-методичний семінар на тему: «Формування критичного мислення в процесі викладання навчальних дисциплін».  Семінар відвідав проректор з науково-методичної та навчальної роботи Університету Жильцов Олексій Борисович, кандидат педагогічних наук, доцент, який виступив перед колективом, зазначивши важливість системного удосконалення методів навчання для студентів, посилення їх практичної підготовки і підкреслив ефективність представлених методик. Декан Факультету права та міжнародних відносин Грицяк Ігор Андрійович, доктор наук з державного управління, професор, окреслив пріоритетні напрями діяльності щодо розвитку спеціальностей Факультету в цілому і підходів до викладання навчальних дисциплін зокрема.

Координатором навчально-методичного семінару виступила Соколовська Світлана Володимирівна, заступник декана з науково-методичної та навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент, яка звернулась до колективу зі вступним словом і представила учасників. Методику роботи зі студентами презентували Тимченко Ліліана Олексіївна, професор кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, кандидат юридичних наук, доцент; Байталюк Ольга Михайлівна, старший викладач кафедри публічного та приватного права і Заверуха Юлія Григорівна, викладач кафедри англійської мови. На навчально-методичному семінарі було представлено методичні підходи до формування критичного мислення у студентів 1-4 курсів спеціальностей «Правознавство», «Міжнародна інформація» і «Країнознавство» під час вивчення юридичних дисциплін, міжнародного права й англійської мови.

У заході взяли активну участь студенти Факультету, які виявили інтерес до подальшої спільної роботи з кафедрами щодо нових методичних проектів. Колеги з інших структурних підрозділів Університету поділились позитивними враженнями про представлені форми роботи і відзначили важливість обміну педагогічним досвідом між викладачами. 

 

IMG 3593 396x297

 

IMG 3606 396x297

 

IMG 3645 396x219

 

IMG 3658 396x254

 

IMG 3653 396x297

 

IMG 3680 396x213

 

IMG 3703 396x528