Участь студентів – консультантів ЮК «Астрея» у VI Всеукраїнському юридичному форумі з питань міжнародного, корпоративного та податкового права

29 – 30 вересня у Національному університеті «Острозька академія» був проведений VI Всеукраїнський юридичний форум з питань міжнародного, корпоративного та податкового права, в рамках якого висвітлювалися актуальні проблеми, пов’язані із цими динамічними галузями права.
Факультет права та міжнародних відносин на Форумі представила студентка ІІ курсу спеціальності «Право», студент-консультант юридичної клініки «Астрея» Владислава Насирова, яка відвідала лекції та майстер -класи провідних юристів та отримала поради, що є важливими для професійного розвитку студентів - юристів.
Лариса Антощук - керівник практики по вирішенню податкових спорів KPMG в Україні, поділилася типовими кейсами 2018 р. та способами ефективного захисту інтересів клієнтів. Наступний спікер Олександр Оніщенко - адвокат, провідний спеціаліст у судовому процесі за версією Ukrainian Law Firm for Foreign Clients, партнер АО «INTEGRITIS», під час свого виступу на тему «Costumer Experience» дав корисні поради стосовно роботи з клієнтом та розповів про важливість зворотнього зв’язку з клієнтами для юридичних фірм. Катерина Наливайко – юрист однієї з найвизначніших компанії «Axon Partner», виступила із актуальною на сьогодні темою, що пов’язана з новим законом міжнародного права - GDPR.