Вітаємо переможницю всеукраїнського конкурсу наукових статей: «Мистецтво жити разом: зі спільними цінностями до глобального миру»

 

26 травня відбулося нагородження учасників всеукраїнського конкурсу наукових статей для студентів-бакалаврів, магістрів та аспірантів вищих навчальних закладів України. Цьогоріч темою конкурсних робіт було обрано: «Мистецтво жити разом: зі спільними цінностями до глобального миру», а визначеними науковими напрямками стали: Історія, Релігія, Культура, Мова, Суспільно-політичне та правове життя, Національний склад суспільства та демографічний розвиток, Особиста позиція кожного.
Учасники конкурсу удостоїлися великої честі отримати пам’ятні сертифікати та подарунки з рук першого посла України в Туреччині Ігоря Турянського та доктора історичних наук, професора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимира Сергійчука.
Щиро вітаємо з перемогою у конкурсі студентку ІІ курсу спеціальності «Право» Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка Ангеліну Івашкевич та бажаємо подальших звершень та перемог !