V практичне заняття Весняної дипломатичної школи

25 квітня 2018 року відбулось останнє Vпрактичне заняття Весняної дипломатичної школи.

Спікером виступив Альфред Ф. Праус – президент Українсько–Австрійської Асоціації, бізнесмен. Має значний досвід у сфері управління високого рівня в австрійських промислових та інженерних групах, таких як RHI та Waagner-Biro, останню з яких успішно реструктуризував та вивів на новий рівень. Альфред Ф. Праус має потужну мережу зв’язків у сферах бізнесу та культури.

Темою практичного заняття була «Міжкультурна комунікація та менеджмент». Студенти мали змогу дізнатись особливості різних народів та взаємодії з ними, зрозуміти, наскільки важливо для дипломатів наперед вивчати, як спілкуватись і поводити себе в різних країнах. Пан Праус поділився власним 30–річним досвідом в бізнесі та дав практичні поради студентам. Окрім того, що студенти попрактикували англійську мову, також мали можливість дослідити і порівняти особливості спілкування, прийняття рішень, ділових стосунків, відносин керівник–підлеглий між українцями та австрійцями. Учасники Школи були дуже задоволені бути присутніми на занятті та поставити важливі для себе питання Альфреду Праусу.

Також до нас на захід завітала АстудіЯ, науково–методичний центр тележурналістики Київського університету імені Бориса Грінченка - переглянути