Участь у Ярмарку Вакансій Kyiv Post

 

31 березня студенти Факультету відвідали масштабний Ярмарок вакансій Kyiv Post та отримали можливість особисто поспілкуватися з HR-ами більш, ніж 35 провідних компаній світу, які працюють в Україні, серед яких: CBRE Ukraine, Європейська Бізнес Асоціація , Avon, Brightman, Леруа Мерлен Україна, hromadske.ua, PepsiCo Ukraine, Click Aviation Network, Lantmännen AXA, Runway, ВОЛЯ, Альфа-Банк та Укрсоцбанк, B.C. Toms & Co, BIIR Україна, CIVITTA, UNDP Ukraine / ПРООН в Україні - агентство Організації Об'єднаних Націй, EY Ukraine, та інші…

Наші студенти також долучилися до низки цікавих семінарів, майстер – класів та дискусій, як – то:

Майстер – класс «Особливості проходження конкурсів на Нову державну службу» від Нової державної служби, який відбувся за підтримки Національного агентства України з питань державної служби. Наталия Алюшина, директор, і Юля Лозюк, державний експерт, Генерального департаменту з питань управління персоналом на державній службі, розказали про всі тонкощі і підводні камері проходження різних етапів конкурсного відбору на посади ФПРів і поділилися своїми практичними напрацюваннями у цьому питанні.

Панельна дискусія нової генерації державних службовців, які почали працювати у міністерствах - Ірина Литовченко (Міністерство охорони здоровя) , Дмитро Шевчук (Секретаріат Кабінету міністрів України), Юлія Зайченко (Міністерство юстиції України) «Чому я обрав роботу в державній службі: виклики і переваги»

Семінар від юридичної компанії Eterna Law Kyiv. Марина Фоменко (Marina Fomenko) розповіла як успішно пройти шлях від резюме до оффера в юридичній компанії та поділилася інформацією, де шукати вакансії від топових юридичних компаній, дала поради як правильно робити резюме та писати мотиваційні листи.

Майстер – клас Альони Шкрум, Народного депутата України, учасницю рейтинга молодих лідерів ТОП 30 ДО 30 від Kyiv Post. «Освіта надає крила». Альона поділилась розповідями про навчання у таких закордонних вузах як університет Сорбони та Кембрідж.

Семінар від партнерів-засновників компанії Brightman Дмитра Гончаренко та Христини Нємчинової на тему “Юрист 2.0” де спікери розказали про необхідність юристів нової формації на ринку та поділилися практичними порадами для молодих професіоналів.