Лідери для лідерів

 

В рамках одних з найважливіших напрямів роботи студентського самоврядування Факультету, а саме профорієнтаційного та розвитку лідерства,  було запроваджено новий вектор співпраці з учнями випускних класів Київської області – майбутніми абітурієнтами та потенційними студентами Київського університету імені Бориса Грінченка.
Виступаючи керівником Зразкового творчого об’єднання «Клуб «Лідер» та одним з координаторів діяльності Асоціації учнівського самоврядування м. Бориспіль, студент ІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація» Дмитро Потапов запроваджує у життя досвід лідерства Університету Грінченка, проводячи потужну роботу з найактивнішими представниками молоді, спрямовану на активізацію процесу діяльності органів учнівського самоврядування на рівні міста та загальноосвітніх закладів, участь молоді в прийнятті рішень, формування особистості, її суспільно-громадського досвіду, розвитку, стимулу, реалізацію творчого потенціалу. Одним з найуспішних проектів останнього часу, до організації яких долучився Дмитро, стала Зимова школа лідерів, участь в якій взяли представники усіх місцевих ЗОШ.
Щиро зацікавлені в налагоджені співпраці з командою найкреативніших школярів м. Бориспіль, Студентське самоврядування Факультету права та міжнародних відносин найближчим часом чекає на гостини вихованців Зразкового творчого об’єднання «Клуб «Лідер» та сподівається, що ця зустріч стане початком справжньої дружби найкращих з найкращими.