П’ятий ювілейний конкурс «Словник Бориса Грінченка та сучасність»

З нагоди чергової річниці від дня народження Б.Д.Грінченка в нашому Університеті був проведений, сталий вже традиційним, конкурс на кращу інтерпретацію слів Словника Бориса Грінченка.
Змагання між вихованцями Інститутів, Факультетів та Університетського коледжу відбувався в два етапи.  У першому підготовчому етапі студенти, зареєструвавшись на Вікі - порталі й використовуючи шаблон, опрацьовували слова із Словника Б.Грінченка, додавши до них тлумачення з сучасних українських та іноземних словників, ілюстрації, аудіо, відео ресурси, цікаві факти тощо.
   У другому етапі представники команд - учасниць отримали змогу відчути себе справжніми чарівниками, оживлюючи такі знайомі і, разом з тим, зовсім нові для нас слова.
   Команда нашого Факультету у складі:  Івашкевич Ангеліни, Торчинської Євгенії, Малєкіної Ніни, Гаргуна Сергія, Довгополого Єгора, Комісаренко Анастасії,  завдяки своїй блискучій грі, в якій поєдналася пісенна, танцювальна, акторська майстерність, та беззаперечній підтримці вболівальників, вдихнули нове життя та під іншим креативним кутом подивилися на такі слова, як: Патріотизм, Ворожіння та Глухота отримавши за  вою майстерність не тільки аплодисменти суперників, але й високі бали від поважного журі, які дозволили нашій Команді Мрії зайняти ІІ сходинку п’єдесталу та отримати найпочеснішу відзнаку у номінації «Патріотизм».
  Дякуємо учасникам та організаторам конкурсу, які зайвий раз довели, що Борис Грінченко та його творіння є завжди сучасними!