Зустріч-тренінг «Я та емоції»

 

   28 лютого 2017 року на Факультеті права та міжнародних відносин відбулася ознайомча зустріч-тренінг «Я та емоції» із курсу-практикуму по розвитку емоційного інтелекту, який провела Ірина Крикун - практик невербального коучингу, інструктор із запобігання та лікування Посттравматичного Стресового Розладу, тренер-консультант в проекті «Позитивний підхід і корекція  психологічного стану жінок», тренер проекту психологічної реабілітації учасників АТО, Гід-перекладач (англійка-китайська-російська), Chinese-Russian Refractory Company Limited, м. Пекін, Китай. На ознайомчій зустрічі-тренінгу студенти 2 курсу "Міжнародної інформації" та 1 курсу "Країнознавство" та "Правознавство" говорили про наступне: Як емоції впливають на поведінку та реакції людини, як це відображає людське тіло і як це працює у буденному житті, тощо.

   Ірина Крикун не тільки розповіла студентам теоретичну базу мови рухів тіла, а й провела зі студентами практичне заняття по керуванню своїми емоціями.

   Дякуємо за організацію зустрічі-тренінг викладачу кафедри англійської мови Факультету права та міжнародниї відносин Кушевській Наталі Миколаївні.