Правопорушення та відповідальність в оповіданнях Бориса Грінченка

 

07 грудня 2016 року в рамках традиційної щорічної Грінченківської декади було проведено змагання у грі «Брейн-ринг» на тему: «Правопорушення та відповідальність в оповіданнях Бориса Грінченка».

В роботі гри взяли участь студенти І та ІІ курсів Факультету права та міжнародних відносин спеціальності «Правознавство», а також запрошені учні 9, 10 та 11 класів спеціалізованої школи № 214, середньої загальноосвітньої школи № 224 та № 226.

Питання до Брейн-рингу базувалися на творах Б.Д. Грінченка та правових положеннях нормативно-правових актів, в яких розглядаються аспекти адміністративної, цивільно-правової та кримінальної відповідальності за окремі види правопорушень та злочинів.

В роботі гри взяли участь завідувач кафедри публічного та приватного права, кандидат юридичних наук, доцент Нашинець-Наумова А.Ю., доцент кафедри публічного та приватного права, кандидат юридичних наук, директор Юридичної клініки «Астрея» Чернега А.П., старший викладач кафедри публічного та приватного права, кандидат юридичних наук Чернега В.М., доцент кафедри, кандидат юридичних наук Пожидаєва М.А., старший викладач кафедри публічного та приватного права Обловацька Н.О.

За результатами всіх раундів:

І місце – посіла команда «Банда ЮР».

ІІ місце – «Богині правосуддя».

ІІІ місце – «Правозахисники».

Кожному учаснику було вручено солодкий сюрприз.

Вітаємо переможців!