Брейн-ринг на тему «Правопорушення та соціальна відповідальність в оповіданнях Бориса Грінченка»

 

4 грудня 2019 р. в рамках Грінченківської декади було проведено гру «Брейн-ринг» на тему «Правопорушення та соціальна відповідальність в оповіданнях Бориса Грінченка», спрямована на наукове та пізнавальне дослідження правопорушень і соціальної відповідальності людини в оповіданнях Бориса Грінченка.

Ця інтелектуальна гра серед студентів спеціальності «Право» Університету та Університетського коледжу стала вже традиційною. У цьому році під керівництвом викладача ЦК з педагогічної освіти УК Доценко Альони Олександрівни до нас долучилася також команда студентів спеціальності «Соціальна педагогіка» Університетського коледжу.

Перед початком гри зі вступним словом та привітанням з нагоди Грінченківської декади до присутніх звернувся Декан Факультету права та міжнародних відносин, доктор наук з державного управління, професор Грицяк Ігор Андрійович.

До складу журі були запрошені: д.ю.н., завідувач кафедри публічного та приватного права Орел Лілія Василівна; к.ю.н., доцент кафедри публічного та приватного права Чернега Андрій Петрович,  к.ю.н., доцент кафедри публічного та приватного права Панова Ірина Юріївна.

У боротьбі за призові місця цього року зустрілися чотири команди:

команда «Соціальні працівники» (студенти спеціальності «Соціальна педагогіка» Університетського коледжу»);

команда «Творці» (Студенти спеціальності «Право» Університету, гр.ПРб-2-19-4.0д);

команда «Правоїди» (Студенти спеціальності «Право» Університету, гр.ПРб-1-19-4.0д);

команда «Jurisprudens» (студенти спеціальності «Право» Університетського коледжу»).

Модератором заходу була старший викладач кафедри публічного та приватного права Обловацька Наталія Олександрівна.

Учасники були підготовлені на високому рівні, а тому протягом заходу було доволі гаряче.

Гра проходила у чотири раунди: «Привітання»,  «Інтелектуальний штурм»,  «Агітатор» та «Проєкт». На учасників було покладено чимало завдань, але із ними вони справилися на «відмінно», проявивши не лише неабиякі інтелектуальні здібності, креативність, а й свої творчі можливості.

Також був проведений тайм-аут для вболівальників – студентів І курсів – у вигляді розгадування кросворда: «Я навчаюся в Університеті імені Бориса Грінченка».Найактивніші вболівальники були нагороджені солодкими сюрпризами.

 За результатами напружених і хвилюючих змагальних поєдинків призові місця між найрозумнішими командами-учасницями брейн-рингу розподілилися наступним чином:

Перше місце посіла команда «Правоїди» (учасники: Масляний Богдан, Дмитренко Андрій, Гнітецька Яна, Засімчук Анастасія, Зіборова Катерина, Гаркавенко Марія).

Друге місце, з однаковою кількість балів, розподілили команди: ««Jurisprudens» (учасники: Нужненко Олександр, Білак Христина, Полтавець Богдан, Мокрієв Богдан, Ситник Данило, Лохіна Надія) та «Творці» (учасники: Шульженко Анна, Тагаєв Владислав, Шаптала Максим, Нікітін Назар, Головінська Марина, Марченко Катерина).

Третє місце посіла команда «Соціальні працівники» (учасники: Рухаленко Вікторія, Дідківська Аліна, Клименко Таїсія, Рудник Аліна, Заярнюк Ірина, Шунько Дарина).

Учасникам команд було вручено солодкі призи та Грамоти  від Факультету права та міжнародних відносин.

Вітаємо команду «Правоїди» з І місцем!

Щиро дякуємо кожному учаснику та всім, хто розділив цей чудовий і насичений день разом з нами!

До нових зустрічей!