Завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Жалоба І.В. виступив з доповіддю на подіумній дискусії «Коли падають стіни?» та роботі ювілейного ХХХ-го Європейського Конгресу етнічних меншин на тему «Від конфлікту через діалог до консенсусу»

 

12-16 листопада 2019 завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, д.і.н., проф. Жалоби І.В. у складі української делегації перебував у закордонному відрядженні в м. Клагенфурт на запрошення Уряду федеральної землі Каринтія (Австрія).

У рамках програми перебування делегації відбулися зустрічі з мером міста Клагенфурта д-ром Марією-Луїзою Матіашітц та у Почесному Консульстві Румунії.

Делегація прийняла участь у подіумній дискусії «Коли падають стіни?» та роботі ювілейного ХХХ-го Європейського Конгресу етнічних меншин на тему «Від конфлікту через діалог до консенсусу». У конгресі взяли участь авторитетні вчені та державні діячі з Австрії, Німеччини, Румунії, Словенії, США, Великої Британії. Проф. Жалоба І.В. виступив з доповіддю на тему «Чи є Україна на шляху до консенсусу?».