Студенти Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у у роботі Міжнародної конференції на тему «Диктатура-Демократія-Демократура. Сучасна спадщина Третього рейху та Радянської ери» у м.Берлін

 

18-22 жовтня 2019 року в м. Берлін студенти Факультету права та міжнародних відносин Дмитро Потапов (голова РСС Факультету, член Студентського парламенту, студент 4 курсу спеціальності «Міжнародна інформація»), Оксана Шахова (голова НТ Факультету, студентка 4 курсу спеціальності «Країнознавство»), Любарець Діана (студентка 3 курсу спеціальності «Регіональні студії»), Тарас Житник та Тетяна Ковальська (студенти 2 курсу спеціальності «Регіональні студії») взяли участь у роботі Міжнародної конференції на тему «Диктатура-Демократія-Демократура. Сучасна спадщина Третього рейху та Радянської ери». Конференція організована французьким комітетом Пан’європейського союзу Східної Франції у співпраці з Фондом Конрада Аденауера.

Під час конференції обговорювалися важливі питання щодо диктатури та демократії в європейських державах, їхніх формах, способах впливу на громадську думку та використання соціальних мереж як одного із засобів впливу тощо.

На конференції були представники Грузії, Іспанії (Каталонія), Австрії, Франції та Німеччини. Відбулася також екскурсія у приміщенні бундестагу (Федеральних Зборів Німеччини) – колишньому рейхстазі.

Студентам випала нагода стати членами французького комітету Пан’європейського союзу та встановити зв’язки з представниками європейських країн.

Поїздка до Берліна відбулася за сприяння представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні.