Профорієнтаційний захід для випускників школи № 9 Оболонського району міста Києва

 

16 жовтня 2019 року викладачі Факультету права та міжнародних відносин приєдналися до профорієнтаційного заходу, організованого Університетом Грінченка для випускників школи № 9 Оболонського району міста Києва.

Завідувач кафедри публічного права та процесу Орел Лілія Василівна ознайомила потенційних абітурієнтів зі спеціальністю “Право”, розповіла про можливості майбутньої професії, особливості підготовки юристів на Факультеті, навчання в центрах компетентностей та набуття практичного досвіду на базах практики. Завідувач юридичної клініки “Астрея”, доцент кафедри публічного та приватного права Чернега Андрій Петрович розповів про переваги здобуття практичних навичок та вмінь студентами-правниками під час роботи у факультетській клініці та важливість цих здобутків випускників Факультету в майбутній професії. Старший викладач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права Лісовська Мирослава Миколаївна ознайомила випускників зі спеціальностями “Регіональні студії”, “Суспільні комунікації”, “Міжнародне право” та розповіла про особливості навчання за цими спеціальностями на Факультеті права та міжнародних відносин.

Співробітники Університету організували для школярів і вчителів екскурсію, у ході якої гості відвідали спорткомплекс, бібліотеку, центри компетентностей. Вони мали змогу ознайомитися з особливостями Нової освітньої стратегії, запровадженої у 2017 році, та оцінити рівень матеріально-технічної бази.