Програма "Державотворець 2.0" стартувала!

 

В Україні стартував проект, спрямований на ознайомлення молоді з публічною адміністрацією та процесами державотворення “Державотворець”.

Програма ініційована Міністерством молоді та спорту України, Українською академією лідерства та реалізується спільно з Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Національний етап цьогорічної програми відбуватиметься з 29 травня по 7 червня 2019 року.

Метою проекту є ознайомлення молоді з публічною адміністрацією та процесами державотворення, її залучення до розроблення, ухвалення управлінських рішень і контролю за їх виконанням, подальшої професійної діяльності на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування через організацію освітньо - профорієнтаційних стажувань.

Пишаємося, що до числа учасників цьогорічної програми, подолавши важкий конкурсний відбір, увійшли студентка І курсу спеціальності «Міжнародне право» Юрчук Валерія та студентка ІІ курсу спеціальності «Регіональні студії» Іващенко Олександра, а до числа координаторів студентка ІІ курсу спеціальності «Суспільні комунікації» Коньок Яна.

Одним з головних організаторів та координаторів програми стала Голова Наукового товариства Факультету, студентка ІІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Шахова Оксана