Студентська наукова конференція «Актуальні проблеми міжнародних відносин»

 

30 травня 2019 року в рамках фестивалю науки на Факультеті права та міжнародних відносин відбулася студентська наукова конференція «Актуальні проблеми міжнародних відносин», де бакалавранти спеціальностей «Країнознавство», «Міжнародна інформація» та магістранти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» мали нагоду апробувати результати своїх досліджень.

На пленарному засіданні з вітальним словом виступив декан факультету, доктор наук з державного управління, кандидат юридичних наук, професор Грицяк Ігор Андрійович.

Студенти молодших курсів, які є переможцями та дипломантами всеукраїнських наукових конкурсів під час пленарного засідання презентували наукові здобутки.

Завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, доктор історичних наук, професор Жалоба Ігор Володимирович, створив сприятливу атмосферу для обміну думок та дискусії серед учасників пленарного засідання.

Студенти працювали в чотирьох секціях «Актуальні проблеми міжнародних відносин в Північні Америці», «Актуальні проблеми міжнародних відносин в Азії та Латинські Америці», «Актуальні проблеми міжнародних відносин в Європі», «Проблеми теорії інформаційного суспільства та інформаційна політика міжнародних організацій».

Дякуємо завідувачу кафедри міжнародних відносин, доктору історичних наук, професору Жалобі І.В., доцентам кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, доцентам, кандидатам історичних наук Брайчевській О.А., Братко І.В., Слюсаренко І.Ю., старшому викладачу, кандидату наук з державного управління Пістракевич О.В. за роботу зі студентами під час секційних засідань.