Профорієнтаційна акція в Богуславському гуманітарному коледжі імені І. С. Нечуя-Левицького

 

2 квітня 2019 року викладачі кафедр публічного та приватного права та міжнародних відносин та міжнародного права Факультету права та міжнародних відносин Андрій Чернега, Наталія Обловацька та Ірина Братко разом із студентами старших курсів, в рамках профорієнтаційної діяльності Університету, відвідали Комунальний вищий навчальний заклад Київської обласної ради «Богуславський гуманітарний коледж імені І. С. Нечуя-Левицького».
Зустріч зі студентами-випускниками спеціальності «Право» Богуславського коледжу виявилася надзвичайно цікавою і насиченою.
Представники від Факультету права та міжнародних відносини провели з майбутніми вступниками бесіду, розповіли про спеціальності, спеціалізації, умови вступу, практику, центри компетентності, зокрема, центр юридичної деонтології, юридичну клініку «Астрея» та особливості студентського самоврядування в Київському університеті імені Бориса Грінченка.
Випускники коледжу подякували за змістовний захід, виявили бажання набути спеціальних юридичних знань у Нашому Університеті.
Зустріч завершилась підписанням Договору про співпрацю та фотосесією.