Волонтерство на І Всеукраїнській олімпіаді з креативності «Destination Imagination»

 

22- 23 березня студентка ІІ курсу спеціальності «Регіональні студії», заступник Голови Наукового товариства Факультету Любарець Діана, на запрошення Національного центру «Мала академія наук України», взяла участь в якості координатора та волонтера у І Всеукраїнській олімпіаді з креативності в рамках Міжнародної освітньої програми «Destination Imagination» – найбільшої у світі програми з креативності, започаткованої в США. Програма охоплює 42 країни на 6 континентах, понад 200 000
учасників, 38 000 волонтерів з цілого світу та 1,5 мільйона випускників. 

Програма «Destination Imagination» спрямована на підготовку учнів до професійних викликів ХХІ століття, виховання майбутнього покоління інноваторів та лідерів, формування у них навичок самостійності й відповідальності, розвитку креативного та критичного мислення.

Участниками Олімпіади стали близько 250-300 учасників зі всієї України, які представили власний варіант вирішення обраного командного виклику (технічний, науковий,інженерний, художній, імпровізаційний та сyспільний). Переможці олімпіади отримали право представляти Україну на Всесвітньому фіналі олімпіади «Destination Imagination», який відбудеться наприкінці травня в Сполучених Штатах Америки.

Щиро сподіваємось на початок співпраці між студентами нашого Факультету та найкреативнішими школярами України !