Зустріч студентів-правників із народним депутатом України та начальником Головного територіального управління юстиції у місті Києві

27 лютого 2019 року для студентів 1, 2, 3 курсів спеціальності «Право» Факультету права та міжнародних відносин Головним територіальним управлянням юстиції у місті Києві спільно із кафедрою публічного та приватного права було проведено правопросвітницький захід «Правнича професія у сучасних умовах».
Захід розпочався зі вступного слова декана Факультету права та міжнародних відносин, доктор наук з державного управління, професора, заслуженого діяча науки і техніки України – Грицяка І.А. Учасниками заходу були: начальник Головного територіального управління юстиції у місті Києві – Куценко С.І., народний депутат України – Алексєєв І.С., а також працівники Головного територіального управління юстиції в місті Києві.
Основні теми, які було розглянуто у виступах учасників заходу: реалізація себе у політиці; правнича кар’єра на державній службі, міфи та реальність; навчання та працевлаштування без хабарів; шлях успіху відомих праників; новації законодавства у сфері правничої освіти. Під час зустрічі студенти активно долучалися до обговорення питань, які піднімалися на заході.
В цілому, всі присутні отримали масу позитивних емоцій та корисної інформації.