Круглий стіл до Тижня права, 70 річниці Загальної декларації прав людини та 20 річниці Римського статуту

 

Дата проведення: 14 грудня 2018 року

Місце проведення: м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, 13б,

приміщення Київського університету імені Бориса Грінченка, ауд.503

 

Захід організовано Юридичною клінікою «Астрея» Факультету права та міжнародних відносин, за підтримки Ради студентського самоврядування Факультету, Юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевеченка, Київського національного лінгвістичного університету, Національної школи суддів України, Київського університету права НАН України та інших.

Метою проведення круглого столу є залучення науковців та практиків у сфері юриспруденції, державних та посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування України, аспірантів, магістрів та студентів-правознавців, молодих юристів, представників громадських організацій до обговорення актуальних питань реалізації, охорони та захисту прав і свобод людини, відновлення порушених прав в умовах розбудови громадянського суспільства в Україні.

Серед запрошених гостей були Бобровник С.В. – завідувач кафедри теорії та держави Юридичного факультету КНУ ім. Т, Шевченка, д.ю.н., професор;, Дідич Т.О. – доцент кафедри теорії права та держави Юридичного факультету КНУ ім. Т, Шевченка, д.ю.н., доцент, Загиней З.А. – начальник відділу кримінально-правових дисциплін Інституту спец. Підготовки Національної академії прокуратури України, д.ю.н та інші.

Круглий стіл завершився врученням сертифікатів учасникам та словами вдячності від запрошених та почесних гостей.