Травень 2018

Студенти Факультету права та міжнародних відносин - Добридень Альона, Грицюк Тетяна, Курохтіна Анастасія взяли участь у Молодіжному євроатлантичному безпековому форумі, який відбувся на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Організаторами Форуму виступило Посольство Литви в Україні, яке виконує функції контактного Представництва НАТО в Україні, Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді і спорту України.

10 травня представники адміністрації, викладачі, студентська спільнота та друзі і партнери Факультету права та міжнародних відносин, разом з великою грінченківською родиною, стали учасниками благодійного балу, що проходив в Колонній залі Київської міської державної адміністрації і організатором якого виступив Київський університет імені Бориса Грінченка.

11 травня в Університеті Грінченка відбувся феєричний та довгоочікуваний конкурс Mis & Mister GRINCHENKO UNIVERSITY. З величезною радістю вітаємо наших студентів ІІ курсу спеціальності «Право»:АНГЕЛІНУ ІВАШКЕВИЧ з перемогою та отриманням титулу МІС УНІВЕРСИТЕТУ – 2018 та СЕРГІЯ ГАРГУНА з титулом ВІЦЕ – МІСТЕР УНІВЕРСИТЕТУ – 2018

15 травня Студенти Факультету права та міжнародних відносин, на запрошення Міністерства інформаційної політики, взяли участь в якості волонтерів в етнопоказі за участі жінок-учасниць бойових дій на Сході України, волонтерок та військових журналісток, які продовжують славну традицію і історичний приклад українського жіноцтва, що брали участь у визвольному русі, в патріотичних рухах і організаціях. Захід відбувся у «Мистецькому арсеналі» в Києві у рамках дипломатичного прийняття «Українські амазонки». Його організатором виступило Міністерство інформаційної політики України спільно з громадською організацією «Всесвітній день вишиванки».

17 травня, в рамках святкування Всесвітнього Дня вишиванки, студенти Факультету взяли участь у масштабному загально університетському флеш – мобі.

19 травня Факультет права та міжнародних відносин, разом з іншими структурними підрозділами Університету Грінченка, долучився до масштабної профорієнтаційної акції, спрямованої на учнів 10 класів ЗОШ, ліцеїв та гімназій м. Києва – наших потенційних абітурієнтів.

18-19 травня, напередодні відзначення Дня Європи, на Факультеті права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка Радою Студентського самоврядування, за сприяння кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, вперше була проведена Всеукраїнська Модель ООН – найвідоміша у світі освітня ролева гра, в ході якої імітуються засідання різних органів системи ООН.Учасниками Моделі ООН – 2018 стали студенти провідних Вишів Одеси, Дніпра, та Києва. З вітальним словом до учасників конференції звернувся визначний український дипломат, надзвичайний та Повноважний Посол України в Туреччині, в ПАР, в Мозамбік у, в Намібії, в Замбії, в Зімбабве, член делегації УРСР на черговій сесії Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, 1-й секретар Постійного Представництва УРСР при ООН – Ігор Турянський; професор кафедри міжнародних відносин та міжнародного права, видатний український дипломат, глава Місії ОБСЄ в Грузії з врегулювання конфлікту в Південній Осетії, радник Посольства України у Південно-Африканській Республіці, Генеральний консул України в Единбурзі, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Королівстві Норвегія – Олександр Цвєтков; представник Українсько – турецького культурного Центру «Сяйво» Серкан Огузхан, завідувач кафедри міжнародних відносин та міжнародного права – Ігор Жалоба.

18-20 травня віце-президент Студентського парламенту, студент II курсу Факультету права та міжнародних відносин - Гаргун Сергій та член Студентського парламенту Університету, студентка III курсу Інституту філології - Добридень Поліна взяли участь у ХІІІ Генеральній асамблеї студентів України «UAS Meet Up» на базі Тернопільського національного економічного університету.

24 травня на запрошення Президента Асоціації випускників юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка д.ю.н., професора Мельника Романа Сергійовича студенти - правники Факаультету права та міжнародних відносин Університету Грінченка отримали можливість відвідати Legal Garden – чудовий інноваційний захід, який зібрав разом сотні молодих юристів просто неба для навчання та відпочинку.

26 травня відбулося нагородження учасників всеукраїнського конкурсу наукових статей для студентів-бакалаврів, магістрів та аспірантів вищих навчальних закладів України. Цьогоріч темою конкурсних робіт було обрано: «Мистецтво жити разом: зі спільними цінностями до глобального миру», а визначеними науковими напрямками стали: Історія, Релігія, Культура, Мова, Суспільно-політичне та правове життя, Національний склад суспільства та демографічний розвиток, Особиста позиція кожного. Учасники конкурсу удостоїлися великої честі отримати пам’ятні сертифікати та подарунки з рук першого посла України в Туреччині Ігоря Турянського та доктора історичних наук, професора Київського національного університету імені Тараса Шевченка Володимира Сергійчука. Щиро вітаємо з перемогою у конкурсі студентку ІІ курсу спеціальності «Право» Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка Ангеліну Івашкевич та бажаємо подальших звершень та перемог !