Лютий 2018

В рамках одних з найважливіших напрямів роботи студентського самоврядування Факультету, а саме профорієнтаційного та розвитку лідерства,  на початку лютого було запроваджено новий вектор співпраці з учнями випускних класів Київської області – майбутніми абітурієнтами та потенційними студентами Київського університету імені Бориса Грінченка.

Виступаючи керівником Зразкового творчого об’єднання «Клуб «Лідер» та одним з координаторів діяльності Асоціації учнівського самоврядування м. Бориспіль, студент ІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація» Дмитро Потапов запроваджує у життя досвід лідерства Університету Грінченка, проводячи потужну роботу з найактивнішими представниками молоді, спрямовану на активізацію процесу діяльності органів учнівського самоврядування на рівні міста та загальноосвітніх закладів, участь молоді в прийнятті рішень, формування особистості, її суспільно-громадського досвіду, розвитку, стимулу, реалізацію творчого потенціалу.  Одним з найуспішних проектів останнього часу, до організації яких долучився Дмитро, стала Зимова школа лідерів, участь в якій взяли представники усіх місцевих ЗОШ.

З 2 по 4 лютого у Києві відбувся Всеукраїнський благодійний конкурс краси, моди і таланту «Little Snow Queen of Ukraine 2018», співорганізаторами якого виступила Студентська рада Факультету: Гаргун Сергій, Івашкевич Ангеліна, Торчинська Євгенія, Вовк Віктор, Комісаренко Анстасія, Довгополий Єгор.
Учасники з Одеси, Херсону, Києва, Запоріжжя, Мелітополя, Василівки, Чорткова, Житомира, Сарн та Вінниці завітали до столиці, щоб стати частиною справжньої зимової казки разом з героями відомої всім історії про Снігову королеву. Кай, Герда та снігова чарівниця розповіли її на сучасний лад. І дійсно, це було вишукано, захопливо та чарівно, адже кожна дівчинка дивувала глядачів та журі неперевершеними образами, задля того, щоб добро стало перемогою.
Кошти від заходу будуть перераховані на лікування онкохворої дитини - Басараба Єгора. Зібрані подарунки відправляться в національну дитячу спеціалізовану лікарню «ОХМАТДИТ»

В рамках одного з найважливіших напрямів роботи студентського самоврядування Факультету, а саме профорієнтаційного, в лютому продовжив свою ходумарафон "Україна - Київський університет імені Бориса Грінченка". Він спрямований на проведення рекламно-профорієнтаційної роботи студентів Факультету з різних куточків України з майбутніми абітурієнтами і потенційними студентами - грінченківцями.
Цього разу до українських міст, які вже взяли учать у марафоні, додалисям. Жашків Черкаської області, а самеЗОШ І-ІІІ ступенів №3 - рідна школа студентки 1 курсу спеціальності "Право";Лещенко Людмили та смт. Каланчак Херсонської області - ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 - школа студентки 1 курсу спеціальності "Право"Яковлєвої Вікторії.

9-11 лютого, в межах такого важливого напрямку діяльності студентського самоврядування, як розвиток лідерства, студенти факультету права та міжнародних відносин взяли участь у тренінгах, що є складовою частиною проекту Британської Ради Active Citizens Ukraine (Активні Громадяни). 

13 лютого,в рамках розвитку такого важливого напряму роботи студентського самоврядування як підвищення рівня наукової компетенності, студенти Факультету спеціальностей Право» та «Суспільні комунікації» відвідали Простір неформальної освіти NAUHUB та взяли участь у дискусії на тему "(Не)жіноча наука", присвяченої Міжнародному дню жінок та дівчат у науці.

14 лютого студенти Факультету спеціальностей «Міжнародна інформація», «Країнознавство», «Суспільні комунікації», «Регіональні студії» відвідали зустріч з Надзвичайним і Повноважним послом Норвегії в Україні, паном Уле Тер'є Хорпестадом та в неформальній бесіді, цікавих питаннях та відповідях більше дізналися про Королівство Норвегія та можливості співпраці в різних сферах між нашими країнами.

14 лютого - День всіх закоханих студенти Факультету права та міжнародних відносин провели яскраво, різнобічно та захоплююче, так, неначе зустріли ТЕ САМЕ СПРАВЖНЄ КОХАННЯ В УСЬОМУ ЙОГО РІЗНОМАНІТТІ, а саме: створили атмосферу та казковий антураж для романтичної фото – сесії, виступили справжніми купідонами в прагненні створити якомога більше міцних родин – організували гумористичне укладання шлюбу, виступили ініціаторами патріотичної акції, огорнутої справжніми почуттями поваги і вдячності до наших захисників – презентували валентинки для бійців в зоні проведення АТО, сподіваючись, що сила наших щирих емоцій додасть їм витримки, сили та віри в те, що любов переможе усе !

15 лютого студенти Факультету, разом з запрошеними гостями, традиційно відсвяткували Масляну !

17 лютого студенти Факультету, разом з керівниками департаментів Студентської ради з розвитку міжнародних проектів та волонтерства, долучилися в якості помічників до масштабного щорічного фестивалю культур від міжнародної молодіжної організації AIESEC - GlobalVillage.

17 лютого студенти Факультету спеціальностей «Міжнародна інформація » та «Країнознавство», в межах набуття майбутніх професійних якостей та формування фахових компетентностей, виступили волонтерами та перекладачами головної події готельної індустрії міжнародного масштабу - InternationalHospitalityConference, яка зібрала більше 300 знакових особистостей готельного ринку з України та 21 країн Європи

21 лютого члени департаменту Студентської Ради з розвитку міжнародних проектів та волонтерства, в межах програми імені Фулбрайта в Україні, долучилися до Лекції-дискусії «Ідентичність нечуючих та слабочуючих людей після Майдану», яку презентувала Дженіфер Дікінсон (JenniferDickinson) — професорка антропології, директорка Центру викладання і навчання Вермонтського університету

Розвиваючи один з ключових напрямків діяльності Студентського самоврядування Факультету, а саме, соціальний, представники департаменту Студентської Ради з розвитку волонтерства, на чолі з головою департаменту Ніною Малєкіною, 22 лютого взяли участь у Х Міжнародній конференції Українського форуму благодійників «Атлас благозмін» - масштабній події у сфері соціальних ініціатив, що об’єднала  понад 300 учасників, більше 50 найкращих українських і закордонних експертів, 17 тематичних заходів, найгарячіші та найактуальніші теми для дискусій.

26 лютого,на запрошення Міністерства інформаційної політики України, голова департаменту з розвитку міжнародних проектів – студентка ІІ курсу спеціальності «Країнознавство» Добридень Альона та студентки спеціальності «Міжнародна інформація» Вікторія Хомутська та Євгенія Івашура долучились до організації та проведення ІV Міжнародного форуму «Окупований півострів: чотири роки опору» (200 учасників та 30 спікерів).

В рамках одних з найважливіших напрямів роботи студентського самоврядування Факультету, а саме, профорієнтаційного та розвитку лідерства, триває співпраця з учнями випускних класів Київської області – майбутніми абітурієнтами та потенційними студентами Київського університету імені Бориса Грінченка.
Виступаючи керівником Зразкового творчого об’єднання «Клуб «Лідер» та одним з координаторів діяльності Асоціації учнівського самоврядування м. Бориспіль, студент ІІ курсу спеціальності «Міжнародна інформація»Дмитро Потаповведе потужну роботу з найактивнішими представниками молоді. Цього разу Дмитро став ініціатором та одним з організаторів конкурсу «Я - лідер», що проводився у лютомусеред всіх ЗОШ м. Бориспіль

24-25 лютого в межах підвищення фахових компетентностей, студенти – правники – члени Ради студентського самоврядування, Наукового товариства, консультанти Юридичної клініки «Астрея» взяли участь у VIII Всеукраїнській школі з права інтелектуальної власності, організаторами якої виступа Ліга студентів Асоціації правників України.