Травень 2017р.

5 травня студенти та викладачі Факультету права та міжнародних відносин, разом іншими співробітниками та студентами Університету, вшанували пам'ять Бориса Дмитровича Грінченка - Видатного Українця, громадського діяча кінця XIX - початку XX ст., педагога, письменника, перекладача, літературознавця, вченого, мовознавця, етнографа, лексикографа та автора славнозвісного "Словаря української мови", взявши участь у традиційному покладанні квітів до пам’ятника Борису Дмитровичу.

8 травня в День пам’яті та примирення Голова Ради студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин Станіслав Маляр, на запрошення Адміністрації Президента України, взяв участь у відкритті фотовиставки "Четверте покоління" у Національному музеї історії України в Другій світовій війні, яка стала справжнім символом нерозривного зв'язку різних поколінь захисників України, та акції «Перша хвилина миру», яка була приурочена до річниці припинення війни з нацистською Німеччиною.

14 травня, з нагоди відзначення Дня Європи в Україні, відбулася урочиста церемонія підняття прапора Європейського Союзу за участі Президента України Петра Порошенка та представників молоді – учасників Революції Гідності. Щиро пишаємось, що серед студентів - євромайданівців зі Львова, Луганська та Києва, які взяли участь у цій, беззаперечно, історичній події, був перший віце - президент Студентського парламенту, голова ради студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин Станіслав Маляр.

16 травня Студенти Факультету відвідали зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, Директором Корейського освітнього Центру в Україні Ю Санг-Бом та секретарем посольства Катериною Чорною.

18 травня студенти Факультету були присутні на панельній дискусії «Російсько-український конфлікт як прояв «гібридної війни», ініціатором якої виступила кафедра міжнародних відносин та міжнародного права ФПМВ. Участь у дискусії взяли гість з Італії –Альберті Франческо, політолог, професор Університету Тренто, маршал Фінансової гвардії м.Тренто, а також провідні вітчизняні експерти та науковці.

18 травня В День пам’яті геноциду кримськотатарського народу студенти Факультету відвідали вечір – реквієм в Національній опері України.

18 травня ФПМВ долучився до волонтерської акції «День донора крові», що пройшла у стінах Київського університету імені Бориса Грінченка.

18 травня студенти Факультету права та міжнародних відносин Університету Грінченка, на запрошення Громадської спілки «Коло жіночого партнерства»,взяли участь в організації та проведенні Форуму жіночого партнерства, який зібрав понад 200 активних жінок з 18 регіонів України, із різних сфер діяльності та життя, що бажають змінити свій регіон та країну в цілому.

18 травня на запрошення Торгово-промислової палати України студенти Факультету права та міжнародних відносин Університету Грінченка спеціальностей «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» долучилися в якості волонтерів та перекладачів до роботи Першого Бізнес-форуму української діаспори та закордонних друзів України, який пройшов під гаслом«Українці світу – для України».

18 травня студенти та співробітники Факультету взяли участь у загально університетській волонтерській акції «День донора крові».

23 травня в Україні відзначають День Героїв. У цей день згадують всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу нашої країни. Рада Студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин долучилася до вшанування пам'яті загиблих під час Революції Гідності, запаливши лампадки на Алеї Героїв Небесної Сотні.

24 травня Рада Студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин й Історико – філософського факультету Київського університету імені Бориса Грінченка відвідала Міністерство молоді та спорту України.

25 травня у Колонній залі Оболонської в м.Києві РДА з нагоди Дня Києва відбувся Благодійний студентський бал. Танцмейстер балу - народний артист України, професор Університету Грінченка Григорій Чапкіс.

26 травня в рамках святкування Дня Києва у Печерському ландшафтному парку «Співоче поле» відбувся Всеукраїнський благодійний фестиваль «Віночок миру і добра», до проведення якого активно долучилися студенти та співробітники Факультету.

27 травня, в рамках святкування Дня міста, відбувся KYIV EURO Marathon, волонтерами якого, разом з іншими студентами Університету, виступили студенти Факультету права та міжнародних відносин, а учасником (на дистанції – благодійний забіг 1 миля) став студент І курсу спеціальності «Право» Гаргун Сергій.

28 травня студенти Факультету права та міжнародних відносин, в числі близько 60 студентів університету, долучилися до наймасовішого спортивно-благодійного проекту України «Пробігу під каштанами» у якості волонтерів !

26-28 травня в Києві відбувся III Міжнародний інклюзивний театральний Фестиваль "АРТ-Плейбек.Разом", який об’єднав театральні колективи зі всієї України та багатьох країн світу. Пишаємося, що саме студенти Факультету права та міжнародних відносин стали співорганізаторами та волонтерами такого вагомого суспільного заходу, довівши, що виступають за терпимість та рівність права й можливостей різних соціальних груп, об’єднаних вірою в те, що повага один до одного та сила мистецтва врятує світ.