Лютий 2017р.

14 лютого в День всіх закоханих студенти Факультету права та міжнародних відносин провели яскраво, різнобічно та захоплююче, так неначе зустріли те саме справжнє кохання в усьому його різноманітті : долучилися разом з МВГО «Студентська республіка» до всеукраїнської акції «Стіна кохання», взяли участь у грі «Кохання з першого погляду», гумористичному укладанні шлюбу, романтичній фото сесії та запустили в небо «кульки бажань», щиро сподіваючись, що Святий Валентин обов’язково здійснить всі найзаповітніші мрії.

16 лютого Голова Ради студентського самоврядування Факультету Станіслав Маляр взяв участь в заходах з вшанування героїв Небесної Сотні та обговорення концепції створення музею Революції Гідності. Заходи з вшанування відбувалися за участі Президента України Петра Порошенка, Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, членів Уряду, народних депутатів України, Київського міського голови, родин загиблих під час подій на Майдані.

20 лютого студенти та співробітники. Факультету права та міжнародних відносин й Історико – філософського факультету вшанували подвиг учасників Революції Гідності та пам'ять Героїв Небесної Сотні.

24 лютого студенти Факультету святкували Масляну.

25 лютого Студенти Факультету права та міжнародних відносин долучилися до відкриття пам’ятника поетесі, учасниці українського визвольного руху Олені Телізі на території Національного історико - меморіального заповідника «Бабин Яр».

28 лютого на Факультеті права та міжнародних відносин відбулася ознайомча зустріч-тренінг «Я та емоції» із курсу-практикуму по розвитку емоційного інтелекту, який провела Ірина Крикун - практик невербального коучингу, інструктор із запобігання та лікування Посттравматичного Стресового Розладу.