Грудень 2016р.

1 грудня з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом на Факультеті права та міжнародних відносин була проведена відкрита лекція на тему "Профілактика ВІЛ-інфекції" за сприяння компанії Health right, методичним координатором якого є Олена Кулаковська. По завершенню лекції студентам було запропоновано безкоштовно, анонімно пройти миттєвий тест на ВІЛ-інфекцію. 40 студентів виявили бажання та пройшли тест.

5 грудня в рамках постійно діючого марафону «Подорож країнами світу» представники Наукового товариства Факультету права та міжнародних відносин, спільно з Радою Студентського самоврядування, провели заходи до Дня США. Студенти ознайомились с традиціями Дня Подяки, взяли участь у дебатах на тему президентських перегонів 2016 р, які переросли в цікаву захоплюючу і в той же час непередбачувану гостру дискусію. Після дебатів студенти мали змогу скуштувати американську їжу та напої, а також спробувати себе в американських танцях. В заході взяли участь студенти спеціальностей Міжнародна інформація та Країнознавство.

5 грудня, в рамках заходів Грінченківської декади, студенти І курсу Факультету права та міжнародних відносин отримали можливість переглянути документальний фільм "Інший ... інший Грінченко", створений творчим колективом студентів та співробітників Київського університету імені Бориса Грінченка, та презентували колаж з найвідоміших портретів непересічної особистості, чиє ім’я з гордістю носить наш Університет.

7 грудня відбувся ІІІ Загальноуніверситетський турнір з шахів «Королівський карась - 2016», на якому перемогу в особистій першості та друге загальнокомандне місце здобули студенти Факультету права та міжнародних відносин.

7 грудня з нагоди чергової річниці від дня народження Б. Д. Грінченка в нашому Університеті був проведений, сталий вже традиційним, конкурс на кращу інтерпретацію слів Словника Бориса Грінченка. Команда нашого Факультету отримала відзнаку у номінації «Синергія різних видів мистецтв впрезентації», а група підтримки стала найкращою серед вболівальників.

8 грудня Наукове товариство та Студентське самоврядування Факультету права та міжнародних відносин в межах Грінченківської декади провело для студентів і курсу «Інтелектуальну гру-батл «Grinchenko family: Girls vs.Boys».

9 грудня у День Університету Голова Ради студентського Самоврядування Факультету Станіслав Маляр отримав почесну Грінченківську стипендію !

10 – 12 грудня студенти Факультет у здійснили візит до Львову.

14 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин на запрошення Інституту журналістики відвідали творчу зустріч з відомим українським поетом, видавцем, власником і директором видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» Іваном Малковичем.

 

14 грудня до студентів Факультету права та міжнародних відносин завітав відомий тренер з ораторського мистецтва, керівник Malinochka Training Company - Дмитро Маліночка, який провів авторський тренінг з основ комунікації.

15 грудня студенти Факультету права та міжнародних відносин 1 курсу спеціальності «Країнознавство» відвідали Музей історичних коштовностей України, де отримали можливість ознайомитися з однією з найкращих у світі експозицій історичних і мистецьких пам'яток з дорогоцінних металів та коштовного каміння.

17 грудня студенти Факультетувзяли участь у благодійному ярмарку до Дня святого Миколая «Допоможи дітям з обмеженими можливостями», ініційованому Міжнародною громадською організацією «Федерація жінок за мир у всьому світі».

19 грудня у День Святого Миколая, приєднуючись до всіх, хто поважає національні звичаї, студенти та викладачі Факультету права та міжнародних відносин запалили свою власну ялинку, прикрасивши її чудовими новорічними іграшками в поєднанні з завзяттям, гарним настроєм та вірою в справжнє диво.

20 грудня студенти 1 курсу спеціальності «Країнознавство» відвідали столичну галерею D12, де відкрилась унікальна історико - гастрономічна виставка "Новий рік за 100 років".

22 грудня – у День працівників дипломатичної служби України, студенти Факультету права та міжнародних відносин та запрошені гості отримали можливість відчути себе трошечки послами, аташе та консулами, взявши участь в Дипломатичному вечорі, організованому Науковим товариством та Студентською Радою Факультету.

25 грудня, напередодні Нового року, студенти 1 курсу спеціальності «Міжнародна інформація» отримали унікальну можливість знов повернутися у дитинство, відвідавши Державний музей іграшки, який налічує 15 тисяч експонатів.