Січень-2019

18 січня, перед Водохрещам, студенти Університету відсвяткували другий Святий вечір та за традиціями Галичини вирішили привітати усіх працівників освіти та подарувати щедрівочку.
22 січня у День Соборності України та з нагоди 100-річчя проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, студенти та співробітники Факультету права та міжнародних відносин, разом з іншими грінченківцями, долучилися до традиційної акції «Живий ланцюг соборності» та об’єднали два береги Дніпра.
22 січня експертами Інституту політико-правових та релігійних досліджень були підведені підсумки Національного конкурсу творчих робіт (есе) «Європейські цінності»,. Конкурс був організований за підтримки Координаційної ради молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, Координаційної ради молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві.

Студенти І-го курсу спеціальності «Міжнародне право» Факультету права та міжнародних відносин взяли активну участь у написанні творчих робіт. В скарбниці наших перемог – 7 дипломів про участь у конкурсі, які отримали Глеваська Юлія, Лещишена Валерія, Мамченко Аліна, Соколовська Олександра, Штомпель Ярослав, з яких один – Диплом ІІІ ступеню, його виборола Тимошенко Мирослава.