Листопад-2018

2 листопада студенти І курсу спеціальності «Суспільні комунікації» відвідали Київський собор святоїСофії – Премудрості Божої, одну з найголовніших християнських святинь СхідноїЄвропи, розташовану у серці древнього Києва, якає складовою частиною Національного заповідника «Софія Київська».

7 листопада відбувся звіт Голови Ради студентського самоврядування за 2017-2018 н. р. На конференції студентів Факультету було зареєстровано 101 особа, а також були присутні запрошені гості та представники інших структурних Університету. За результатами прямого таємного голосування звіт було визнано задовільним 99 голосами. Голову Ради студентського самоврядування Івашкевич Ангеліну було нагороджено Почесною грамотою Студентського парламенту Університету. 

9 листопада Факультет права та міжнародних відносин разом зі всією країною та великою грінченківською родиною урочисто відзначив День української писемності та мови, долучившись до поетично – співочого «вільного мікрофону», масштабного мовного флеш – мобу #носійСлова, написання диктанту національної єдності.
  Щиро вітаємо Dream Team  — справжню «Команду мрії» Факультету права та міжнародних відносин у складі:
1. Любарець Діани- студентки ІІ курсу спеціальності «Регіональні студії»
2. Корженівської Вікторії - студентки І курсу спеціальності «Регіональні студії»
3. Пахолюк Влади - студентки І курсу спеціальності «Регіональні студії»
4. Штомпеля Ярослава – студента І курсу спеціальності «Міжнародне право»

З ПЕРЕМОГОЮ у низці конкурсних заходів, приурочених до Дня української писемності та мови (організатор: Інститут філології Київського університету імені Бориса Грінченка):
1. І командне місце у загально університетському мовному квесті
2. Любарець Діана (І місце І етапу XІX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика ).
3. Штомпель Ярослав (ІІІ місце І етапу XІX Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика ).
4. Корженівська Вікторія (І місце І етапу ІX Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді мені Тараса Шевченка)
5. Любарець Діана (ІІ місце І етапу ІX Міжнародного конкурсу учнівської та студентської молоді мені Тараса Шевченка)

12 листопада відбулося відкриття Дебатного клубу за ініціативи студентів другого курсу, які навчаються за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні стуії», освітня програма «Суспільні комунікації».
         Дебатний клуб - це інтелектуальна студентська спільнота, яка займається організацією та проведенням дебатних заходів, а також участю в них. Клуб працюватиме раз на тиждень, у понеділок на п'ятій або шостій парі. Дебати будуть проходити за Британським парламентським форматом. 

20 листопада студенти Факультету права та міжнародних відносин спеціальностей «Країнознавство», «Міжнародна інформація», «Регіональні студії » та «Суспільні комунікації» на запрошення Міністерства інформаційної політики України долучилися до масштабного заходу "Сто років української журналістики - сто років Укрінформу", який відбувся я у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

22 листопада студенти та викладачі Факультету права та міжнародних відносин стали учасниками Міжнародного Форуму «Україна пам’ятає, світ визнає» та наукового симпозіуму, приуроченого до 85-х роковин Голодомору 1932- 1933 років в Україні, що розпочався 22 листопада 2018 р. у приміщенні Українського дому. Організатором заходу виступив Український інститут національної пам’яті.     

21 листопада  студенти Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у чергових загальноуніверситетських виборах до органів студентського самоврядування та представницьких органів Університету та Факультету.

Студенти Факультету права та міжнародних відносин за запрошенням Голови Комітету з питань культури і духовностіМиколи Леонідовича Княжицькоговідвідали засідання Верховної Ради України, присвячене вшануванню пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років.