Жовтень 2017 р.

6 жовтня Студенти факультету права та міжнародних відносин на передодні Дня юриста отримали справжній дарунок від кафедри публічного та приватного права. Це була зустріч з партнером патентно-юридичної агенції “Дубинський і Ошарова” Ярославом Огнев’юком.

13 жовтня. за ініціативи  кафедри публічного та приватного права, відбулась зустріч майбутніх юристів, студентів Факультету права та міжнародних відносин, з відомими українськими журналістами: заслуженим журналістом України, телеведучим, телевізійним редактором, продюсером каналу 1+1, експертом Андрієм Богдановичем та медіа-експертом, медіа-тренером, продюсером, телевізійним редактором, керівником проекту «Право на владу» Сергієм Мамаєвим.

 13 жовтня в рамках Благодійного патріотичного проекту «Герої нашого часу» та Соціального проекту, колектив ЮК «Астрея», Міжнародний благодійний фонд «Healthright International» разом із НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів та творчим колективом
Київського університету імені Бориса Грінченка відвідали Тактично-стратегічний центр Збройних сил України – військову частину № А3085, що знаходиться на полігоні «Дівички» (Київська обл., Переяслав-Хмельницький р-н.).
Особовий склад військової частини було проінформовано про можливість отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги від правників Міжнародного фонду «Право на здоров’я» Вадима Климюка та Юридичної клініки «АСТРЕЯ». Також можливості отримання комплексної допомоги учасниками АТО, інвалідами війни та членами їх сімей – психологічна та медична допомога, реабілітація.