Серпень – вересень 2017 р.

23 серпня співробітники Факультету права та міжнародних відносин, разом з великою Грінченківською родиною, відзначили День Державного Прапора України.

30 серпня відбулися Організаційні збори студентів – першокурсників, на якій вступники познайомились з представниками Адміністрації, професорсько – викладацьким складом Факультету, кураторами академічних груп, дізналися про особливості організації навчального та виховного процесу, можливості, які надає Факультет та Університет для особистісного становлення та розвитку студента.

31 серпня року відбулася урочиста церемонія Посвяти першокурсників Факультету права та міжнародних відносин у студенти Київського університету імені Бориса Грінченка.

1 вересня  року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася урочиста церемонія Посвяти в магістранти.

1 вересня нагоди вшанування пам’яті Бориса Дмитровича Грінченка  відбулася Урочиста церемонія покладання квітів до його пам’ятника. Традиційно віддати шану прийшли представники ректорату, студентської молоді, співробітники Університету, серед яких були представники Факультету права та міжнародних відносин.

15 вересня 2017 року студенти 3 курсу спеціальності «Правознавство» на запрошення Головного територіального управління юстиції у місті Києва відвідали «День відкритих дверей» у рамках якого відбулася «Ярмарка вакансій», та отримали актуальну інформацію щодо вакансій, можливостей для волонтерства.

20 вересня Колектив ЮК «АСТРЕЯ» та студенти ІІІ курсу Факультету права та міжнародних відносин, в рамках робочої зустрічі, завітали до адвокатського об’єднання «Артіль адвокатів». Під час зустрічі було досягнуто ряд домовленостей, зокрема підписано угоду про проходження виробничої практики студентами-правниками та обумовлені терміни проведення ІІ Школи з кримінального процесуального права України. Адвокатське об’єднання спеціалізується на цивільних, господарських та кримінальних справах. Діючі адвокати, в особі Андрія Подосінова та Ігоря Коржука, мають багаторічний та багатогранний досвід юридичної діяльності, зокрема в правоохоронних та правозахисних органах суду, прокуратури та поліції.

Розпочалася співпраця ЮК «Астрея»  з міжнародною організацією «HELTHRIGHT International», що працює у сфері охорони громадського здоров’я та захисту прав людини.    

БЕЗКОШТОВНО надається психологічна підтримка, соціальні та юридичні послуги, забезпечується доступ до медичної реабілітації учасникам бойових дій, визволеним з полону (військових та цивільних), потерпілим від катувань (військових та цивільних) та членам родин потерпілих.