Студентська наукова робота 2018 рік

Вагомим надбанням студентської наукової діяльності є диплом II ступеня студентки у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», який здобула О.Гондюл, вперше з часу відкриття даної спеціальності в Університеті.
На кафедрі міжнародних відносин та міжнародного права працює Дискусійний клуб, організований студентками ІІ курсу освітньої програми «Суспільні комунікації» А. Гаценко та Ю. Більовською.
3 студентки взяли участь у закордонних форумах в ФРН (К.Тебякіна), Італії (М. Висоцька), Польщі (К. Пігуль), хоча 2017 року результати були кращі – 5 студентів отримали змогу відвідати наукові форуми закордоном.
2 студентки спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» - А. Мазур, Т. Романюк перемогли у конкурсному відборі для навчання за програмою кредитної мобільності у Вільнюському університеті (Литва) на весняний семестр 2018-2019 н. р., тоді як 2017-2018 н. р. – лише одна (Д.Ковальова).
Активним є Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету права та міжнародних відносин, яке реалізувало 2 потужних наукових заходи, які отримали розголос поза межами Університету (Весняну дипломатичну школу 2018, Всеукраїнський студентський форум «Digital Ukraine: нові виклики та інноваційні можливості» (взяли участь студенти ВНЗ Києва, Чернівців, Острога, Сум та Вінниці)).
Усі три призових місця у Конкурсі нових ідей для розвитку Університету Грінченка здобули студентки освітніх програм «Суспільні комунікації», «Міжнародні інформація».