Жовтень 2017 р.

3 жовтня  в межах співпраці з Київським міжнародним інститутом соціології, студенти 2 курсу спеціальності «Країнознавство» взяли участь у дослідженні «Поширеність несприятливих подій дитинства серед студентської молоді України» та отримали подяку за співпрацю та сертифікат від Українського Науково – методичного центру практичної психології і соціальної роботи.

6 жовтня напередодні Дня юриста Студентська Рада Факультету запровадила нову традицію – посвяту в студенти – правники першокурсників спеціальності «Право».

7 жовтня студенти 2 курсу спеціальності «Країнознавство» були запрошені в якості волонтерів та перекладачів взяти участь у ІV Міжнародному фестивалі культур народів світу, якій відбувся в колонній залі КМДА

11 жовтня студенти Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь у загальноуніверситетських виборах до органів студентського самоврядування та представницьких органів Університету та  Факультету.
Щиро вітаємо Станіслава Маляра з обранням на посаду Президента Студентського Парламенту Університету!
Вітаємо Івашкевич Ангеліну з обранням на посаду Голови Ради студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин! Потапова Дмитра,Віктора Вовка, Сергія Гаргуна з входженням до лав Студентського Парламенту Університету та всіх студентів, обраних до Ради Студентського самоврядування Факультету.
Дякуємо Віктору Вовку (Секретарю ЦВК) за високу організацію цьогорічних студентських виборів.

12 жовтня в Інституті філології відбулося урочисте відкриття VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка для студентської молоді нашого Університету.
Учасників І етапу конкурсу привітали Олена Євгенівна Бондарева, доктор філологічних наук, професор, проректор з науково-методичної роботи, соціально-гуманітарної роботи та лідерства; Ірина Євгенівна Руснак, доктор філологічних наук, професор кафедри української літератури та компаративістики, голова журі.
Студенти Факультету права та міжнародних відносин – Дмитро Потапов – ІІ курс спеціальності «Міжнародна інформація», Вероніка Сірко – ІІ курс спеціальності «Міжнародна інформація», Оксана Шахова – ІІ курс спеціальності «Країнознавство», разом з іншими учасниками конкурсу, випробовували свої сили і знання у 2-х турах: усному (виразне читання сучасної української поезії) і письмовому (виконання тестових завдань з української мови та написання міні-твору).

Протягом двох перших тижнів жовтня  небайдужі працівники та студенти Факультету права та міжнародних відносин разом з представниками інших структурних підрозділів Університету збирали благодійну допомогу для українських військових бійців АТО військової частини №3018 та військових частин, які перебувають на ротації у Тактично-стратегічному центрі ЗСУ (Київська обл., Переяслав-Хмельницький р-н, с. Дівички).

13 жовтня - напередодні свят Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва приурочених до Дня захисника України (14 жовтня), в рамках Благодійного патріотичного проекту «Герої нашого часу» та Соціального проекту, члени Студентської Ради Факультету та консультанти ЮК «Астрея разом із НМЦ соціально-гуманітарної взаємодії та організації дозвілля студентів та творчим колективом Київського університету імені Бориса Грінченка відвідали Тактично-стратегічний центрЗбройних сил України – військову частину № А3085, що знаходиться на полігоні«Дівички» (Київська обл., Переяслав-Хмельницький р-н.).

Щиро пишаємось студентами Факультету права та міжнародних відносин, які До Дня захисника України підкорили Говерлу — найвищу вершину Українських Карпат і найвищу точку України висота якої складає 2061 м над рівнем моря.

19 – 20 жовтня 2017 року студенти І курсу Факультету права та міжнародних відносин спеціальностей «Право», «Регіональні студії» та «Суспільні комунікації» разом з кураторами за традицією, яка є важливою складовою корпоративної культури Університету, відвідали музей Бориса Грінченка та отримали можливість поспілкуватися з ректором –Віктором Олександровичем Огнев’юком.

20 жовтня 2017 року студенти спеціальності «Право» Торчинська Євгенія, Івашкевич Ангеліна, Гаргун Сергій, Вовк Віктор та спеціальності «Країнознавство»  Добридень Альона на запрошення Молодіжної Антикорупційної Агенції на базі Національного авіаційного університету взяли участь в обговоренні законопроекту "Про внесення змін до ЗУ "Про вищу освіту", а саме внесення змін до статті 40 ЗУ «Про вищу освіту» та інших статей, які стосуються прав та інтересів здобувачів вищої освіти.


21 жовтня студенти Факультету права та міжнародних відносин відвідали лекцію – дискусію «Інструменти боротьби з корупцією у вищих навчальних закладах», народного депутата, журналіста, громадського діяча Мустафи Найема та лекцію – дискусію «Боротьба з корупцією як ідея, що об’єднує країну»» народного депутата, громадського діяча Сергія Лещенка.

26 жовтня 2017 року студенти спеціальності «Право» Гаргун Сергій, Бокотько Яна, Козак Інна, Павлюк Ірина, Назарець Віталіна взяли участь у Всеукраїнсьому правовому диктанті - унікальному проекті, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, а також дати можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права.

26 жовтня 2017 року студенти спеціальності «Право» Ангеліна Івашкевич та Євгенія Торчинська, на запрошення Юридичної клініки "Pro bono"; Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Центру проблем імплементації європейського соціального права, відвідали День правничої кар'єри!!!

26 жовтня 2017року студенти спеціальності «Право» отримали можливість поспілкуватися з представниками одного з найвідоміших у світі міжнародних правозахисних рухів - Amnesty International - (також відомого як Amnesty, AI, Міжнародна амністія), який об’єднує понад 7 млн. людей у всьому світі.  Започаткований у Великій Британії у 1961 році, він має на меті «проведення досліджень та дій, спрямованих на попередження та припинення грубих порушень прав людини, а також допомогу тим, чиї права вже були порушені».