Серпень – вересень 2017 р.

23 серпня співробітники Факультету права та міжнародних відносин, разом з великою Грінченківською родиною, відзначили День Державного Прапора України.

30 серпня відбулися Організаційні збори студентів – першокурсників, на якій вступники познайомились з представниками Адміністрації, професорсько – викладацьким складом Факультету, кураторами академічних груп, дізналися про особливості організації навчального та виховного процесу, можливості, які надає Факультет та Університет для особистісного становлення та розвитку студента.

31 серпня  відбулася урочиста церемонія Посвяти першокурсників Факультету права та міжнародних відносин у студенти Київського університету імені Бориса Грінченка.

1 вересня  в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбулася урочиста церемонія Посвяти в магістранти.

1 вересня з  нагоди вшанування пам’яті Бориса Дмитровича Грінченка  відбулася Урочиста церемонія покладання квітів до його пам’ятника. Традиційно віддати шану прийшли представники ректорату, студентської молоді, співробітники Університету, серед яких були представники Факультету права та міжнародних відносин.

17 вересня студенти та викладачі Факультету права та міжнародних відносин та Історико – філософського факультету відвідали Музей народної архітектури та побуту в Пирогові.

21 вересня студенти спеціальності «Суспільні комунікації» та «Регіональні студії» взяли участь у з відзначенні Міжнародного дня Миру, ініційованому «Спілкою жінок України».

22 вересня 2017 року відбулася традиційна зустріч представників Студентської ради, Студентського наукового товариства, Студентського профспілкового комітету зі студентами – першокурсниками, на якій вступникам – 2017 розповіли про особливості Факультету права та міжнародних відносин, основні етапи становлення системи студентського самоврядування факультету, напрямки роботи СР та НТ та їх наповнення, ознайомили з підсумками діяльності за попередній навчальний рік та перспективами розвитку на 2017-2018 н .р. 

27 вересня 2017 в КНЕУ студенти 2 курсу спеціальності «Країнознавство» взяли участь в якості волонтерів та перекладачів у провідній виставці стажування Stud-Point - кар'єрному заході для молоді та студентів, які прагнуть стати професіоналами своєї справи.