Квітень 2017р.

1 квітня студенти Факультету права та міжнародних відносин долучилися в якості волонтерів до Youth Speak Forum Ukraine - платформи для комунікації молодих лідерів, представників державного, громадського та бізнес секторів для отримання нових перспектив, прийняття спільних рішень та втілення їх у реальність, отримали можливість взяти участь у низці панельних дискусій, воркшопів, кейсів.

4 квітня студенти Факультету взяли участь у презентації Міжнародної мережі One Young World. Щороку форуми мережі відбуваються в різних країнах світу, але щоразу вони єднають людей усіх континентів,196 країн світу.

5 квітня студенти І курсу спеціальності «Країнознавство» відвідали презентацію нового наукового рецензованого онлайн - видання «Критика феміністична: східноєвропейський журнал феміністичних та квір-студій» (Програма імені Фулбрайта в Україні ).

7 квітня, в рамках заходів до Всесвітнього Дня здоров’я, студенти Факультету права та міжнародних відносин долучилися до спортивної акції, ініційованої Факультетом здоров’я, фізичного виховання і спорту. Заняття провів представник Європейської федерації ЛАО – Тай.

8 квітня студенти Факультету права та міжнародних відносин отримали унікальну можливість долучитися в якості партнерів до Міжнародного форуму "БізнесWoman" 2017, учасниками якого стали близько 1000 знакових жінок – представниць дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники громадських організацій, політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та багатьох країн світу.

9 квітня студенти Факультету долучилася в якості волонтера до великого спортивного свята – щорічного Київського півмарафону Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2017. Цього дня 9 000 учасників з 43 країн пробігли мальовничими вулицями Києва, майже 25 000 глядачів вийшли у місто, щоб підтримати бігунів, абільше 15 000 шанувальників бігу спостерігали за змаганнями он -лайн.

11 квітня представники студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин та Історико – філософського факультету Київського університету імені Бориса Грінченка були запрошені на зустріч з заступником Міністра молоді та спорту України Олександром Яремою та взяли участь в обговоренні актуальних питань молодіжної політики.

14 – 16 квітня студенти Факультету права та міжнародних відносин взяли участь у черговій сесії членів Міжнародної федерації ліберальної молоді – міжнародної ліберальної молодіжної організації (IFLRY), яка складається з глобальних членів міжнародних національних організацій.В цьому році Україну відвідали представники Королівства Нідерландів, Фінляндії, Німеччини, Республіки Білорусь, які разом з досвідченими коучами аналізували політичну ситуацію в різних країнах світу та теоретичні підходи до розуміння політичної ідеології, як складової політичної свідомості.

19 квітня для студентів 1 курсу Факультет у права та міжнародних відносин та Історико-філософського факультету представником Київського міського Центру здоров’я була прочитана лекція на тему "Алкоголь: наркотик чи харчовий продукт?".

19 квітня студенти 1 курсу Факультету права та міжнародних відносин відвідали майстер - клас одного з найкращих в Україні фахівців з ораторського мистецтва, спікера і наставника всеукраїнського проекту «Вільно Шлях» Ірини Гуляєвої «Акторська майстерність для життя».

18-20 квітня Рада Студентського Самоврядування Факультету права та міжнародних відносин відвідувала тренінги з лідерства Маршала Крістенсена, засновника Міжнародної організації Co-Serve International.

20 квітня Студенти Факультету в рамках профорієнтаційної роботи зустрічали учнів 10-го класу Печерської гімназії № 75 м. Києва.

25 квітня відбулася флешмоб - посвята у волонтери пісенного конкурсу «Євробачення-2017», серед яких представлені студенти Факультету права та міжнародних відносин.

25 квітня, з нагоди 31 - річниці аварії на ЧАЕС, студенти та викладачі Факультету права та міжнародних відносин й Історико – філософського факультету за сприяння ВГО "Асоціація "Афганці" Чорнобиля" відвідали місце трагедії та вшанували пам'ять героїв – ліквідаторів, а 26 квітня були присутні на концерті – реквіємі «Чорнобиль-молодь буде пам’ятати», який відбувся у Патріаршому соборі Воскресіння Христового.

27 квітня студенти Факультету взяли участь в проведенні профорієнтаційної зустрічі з учнями 10-го класу загальноосвітньої школи № 233 м. Києва.

27 квітня студенти Факультету права та міжнародних відносин спеціальностей «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» долучилися в якості волонтерів та перекладачів до «Українського форуму з оборони та безпеки ’17», який відбувся 27 квітня у Fairmont Grand Hotel Kyiv. Форум вже вдруге став найбільшою міжнародною платформою в Україні, що об’єднав учасників українського ринку та міжнародних інвесторів – з фокусом на інвестиційні можливості вітчизняного ринку оборони та безпеки.

28 квітня року директор європейських програм Фундації американських студій «The Fund for the American Studies» (США), член опікунської ради Англо-американського університету в Празі, засновник Львівської Академії Лідерства, члена Ради директорів «Вільна Україна» Метью Квасіборські прочитав відкриту лекцію для студентів та викладачів Факультету права та міжнародних відносин та Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка на тему «Президент Трамп і лідерство. Досвід перших днів правління».