Листопад 2016р.

1 листопаду відбувався спільний квест Факультету права та міжнародних відносин й Історико-філософського факультету: "Грінченківська AlmaMater". Студенти історики, міжнародники та правникизмагалися за право бути кращим знавцем свого Університету.

5 листопада команда Факультету права та міжнародних відносин здобула перше місце та головний приз – кубок переможця квесту “Київ – моя столиця” 2016 року.

9 листопада Факультет права та міжнародних відносин разом зі всією країною урочисто відзначив День української писемності та мови, провівши низку заходів, а саме : написання диктанту національної єдності, відвідання Національного музею Тараса Шевченка студентами І курсу спеціальностей «Країнознавство» та «Міжнародна інформація», створення «генеалогічного» дерева української мови (корені - старослов’янські слова, середина крони – аналоги зі словника Бориса Грінченка, верх крони – аналоги сучасних слів), створення карти України, де на кожній області зазначені слова з характерним мовним діалектом, конкурс скоромовок - спотикалок, участь та перемога в інтелектуальній грі «Я люблю Україну. 

17 листопада у День Студента відбувся університетський етап шоу – презентації першокурсників «Ось ми які !».

20 листопада, за поданням Громадської організації «Об’єднання родин «Небесної сотні» та активістів «Революції гідності», у відповідності до Указу Патріарха Київського і всієї Руси - України Філарета, медаллю "Зажертовність і любов до України" нагороджено Станіслава Маляра, голову Ради студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин.

26 листопада викладачі та студенти Факультету права та міжнародних відносин вшанували пам'ять жертв Голодомору.

27 листопаду Рада студентського самоврядування Факультету права та міжнародних відносин відвідала виставу «Ліс» в Національному академічному драматичному театрі ім. І.Франка.