Жовтень 2016р.

7 жовтня студенти Факультету права та міжнародних відносин разом зі студентами Історико–філософського факультету та Університетського коледжу відвідали Київський обласний археологічний музей ( с. Трипілля Обухівського району) та Археолого-краєзнавчий музей (с. Копачів Обухівського району.

6 жовтня студенти спеціальності «Міжнародна інформація» та «Країнознавство» відвідали Представництво Європейського Союзу в Україні.

8 жовтня продовжив свою роботу Соціальний проект Київського університету імені Бориса Грінченка «З Києвом і для Києва».

Факультет права та міжнародних відносин представляє в рамках Соціального проекту Юридичну клініку «АстреЯ», яка під керівництвом к.ю.н., доцента кафедрипублічного та приватного права Чернеги А.П. та за участю студентів спеціальності «Правознавство», серед яких є і представники студентського самоврядування, здійснює безкоштовну правову допомогу.

9 жовтня студенти І курсу спеціальностей «Правознавство», «Країнознавство», «Міжнародна інформація» відвідали музей Бориса Грінченка.

11 жовтня відбулося перше засідання Вченої ради Факультету права та міжнародних відносин, в якому взяли участь студенти, що увійшли до складу Вченої Ради.

12 жовтня в Національний день Іспанії, в межах заходів Наукового товариства та Студентського самоврядування факультету права та міжнародних відносин було започатковано постійно діючий інтелектуальний марафон «Подорож країнами світу».

13 - 17 жовтня відбулася спільна екскурсія до Карпат студентів та викладачів Факультетів права та міжнародних відносин, Історико – філософського факультету, Факультету інформаційних технологій та управлінняза маршрутом Київ – Чернівці – Коломия – Ворохта – с. Манява – Івано-Франківськ – Київ.

21 жовтня представники студентського самоврядування долучилися до профорієнтаційної зустрічі з учнями НВК «Потенціал».

24 жовтня, до Дня ООН, Студентське самоврядування та Наукове товариство Факультету права та міжнародних відносин провело опитування серед викладачів та студентів Університету.

З 25 по 27 жовтня у Київському Палаці дітей та юнацтва пройшов Восьмий міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті», у якому взяли участь студенти Факультету.

28 жовтня відбувся факультетський етап шоу – презентації студентів – першокурсників «Ось ми які».

30 жовтня, студенти Факультету права та міжнародних відносин відвідали П'яту Щорічну Виставку Вищої Освіти у США – найбільшу виставку американських університетів та коледжів в Україні, яка проходила у Готелі "Хілтон Київ". Учасники заходу мали змогу поспілкуватись з представниками 14 вищих навчальних закладів Сполучених Штатів.